Bellfires Smart Bell 80/60

Bellfires Smart Bell 80/60

Bellfires Smart Bell 80/60

B
€ 3.855,00
SKU
Smart Bell 80-60
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires Smart Bell is de nieuwe serie inzet haarden met een gesloten systeem.

Of u nu uw huidige openhaard aanpast of een nieuwe situatie wilt creeeren, met de Smart Bell haalt u de nieuwste generatie gashaard in huis.

De Bellfires Smart Bell 80/60 is een gashaard met een gesloten systeem met een glasbreedte van 71cm en een glashoogte van 38cm. De Smart Bell 80/60 is uitgerust met de Magnifire brander. Dit is het nieuwste type brander afkomstig van Bellfires. Deze brander is opgebouwt uit twee afzonderlijke branders waarvan u er een kunt uitschakelen mocht het te warm worden in huis. Door deze techniek behoud u zelfs bij het uitschakelen van een brander een optimaal vlambeeld. Onder de branders zit een verlichtingselement wat het effect van eengloeiend asbed geeft. De houtstammen die op de brander liggen zijnniet van echt te onderscheiden zijn.

De Smart Bell 80/60 is met zijn 35 cm diepte zeer geschikt voor bestaande ondiepesituaties, maar ook bij nieuwe situaties doordat de haard niet ver de woonkamer in komt. U kunt bij de Smart Bell serie ook kiezen voor een convectie ventilator. Deze blaast de warmte versnelt door de ruimte zodat u sneller de warmte voelt als u niet in de buurt van de haard zit.

De Smart Bell 80/60 heeft een vermogen van 3 tot 7kw wat u met de standaard geleverde thermostatische afstandsbediening kunt regelen. U kunt met de afstandsbediening een brander uitschakelen of het vuurbeeld in hoogte regelen. Mocht u dit met u smartphone of tablet willen doen kunt u kiezen voor de optie wifi Module.

Kortom, de Bellfires Smart Bell is een zeer smart choice. Wilt u liever een Smart Bell met iets hoger glasklik dan HIER

Onderstaand kunt het filmpje bekijken van de Bellfires Smart Bell met Magnifire

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas71.3
Inbouw hoogte62,40
Inbouw diepte35,00
Inbouw breedte81,90
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Smart Bell 80/60