Bellfires Smart Bell 75/80

Bellfires Smart Bell 75/80

Bellfires Smart Bell 75/80

B
€ 4.209,00
SKU
Smart Bell 75-80
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires Smart Bell is de nieuwe serie inzet haarden met een gesloten systeem.

Of u nu uw huidige openhaard aanpast of een nieuwe situatie wilt creeeren, met de Smart Bell haalt u de nieuwste generatie gashaard in huis.

De Bellfires Smart Bell75/80 is een gashaard met een gesloten systeem met een glasbreedte van 62cm en een glashoogte van 54cm. De Smart Bell75/80 is uitgerust met de Premium Fire brander. Dit is het nieuwste type brander afkomstig van Bellfires. Deze brander is opgebouwt uit twee afzonderlijke branders waarvan u er een kunt uitschakelen mocht het te warm worden in huis. Door deze techniek behoud u zelfs bij het uitschakelen van een brander een optimaal vlambeeld. Onder de branders zit een verlichtingselement wat het effect van een gloeiend asbed geeft. De houtstammen die op de brander liggen zijn niet van echt te onderscheiden zijn. De vlammen komen onder de schuin omhoog liggende houtstammen door zodat het een echte openhaard vuur lijkt.

De Smart Bell 75/80 is met zijn 35 cm diepte zeer geschikt voor bestaande ondiepesituaties, maar ook bij nieuwe situaties doordat de haard niet ver de woonkamer in komt. U kunt bij de Smart Bell serie ook kiezen voor een convectie ventilator. Deze blaast de warmte versnelt door de ruimte zodat u sneller de warmte voelt als u niet in de buurt van de haard zit.HEt uiterlijk van deze haard is vierkant.

De Smart Bell 75/80 heeft een vermogen van 3 tot8kw dat u met de standaard geleverde thermostatische afstandsbediening kunt regelen. U kunt met de afstandsbediening een brander uitschakelen of het vuurbeeld in hoogte regelen. Mocht u dit met u smartphone of tablet willen doen kunt u kiezen voor de optie wifi Module.

Kortom, de Bellfire Smart Bell is een zeer smart choice. Wilt u liever eenkleinereSmart Bell klik dan HIER

Onderstaand kunt het filmpje bekijken van de Premium Fire met verlichting

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas62.3
Inbouw hoogte78,40
Inbouw diepte35,00
Inbouw breedte73,20
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Smart Bell 75/80