Bellfires Smart Bell 75/55

Bellfires Smart Bell 75/55

Bellfires Smart Bell 75/55

A
€ 3.617,00
SKU
Smart Bell 75-55
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Of u nu uw huidige openhaard aanpast of een nieuwe situatie wilt creeeren, met de Smart Bell haalt u de nieuwste generatie gashaard in huis.

De Bellfires Smart Bell 75/55 is een gashaard met een gesloten systeem met een glasbreedte van 62cm en een glashoogte van 31cm. De Smart Bell 75/55 is uitgerust metde Magnifire brander. Dit is het nieuwste type brander afkomstig van Bellfires. Deze brander is opgebouwd uit twee afzonderlijke branders waarvan u 1 kunt uitschakelen mocht het te warm worden in huis. Door deze techniek behoud u zelfs bij het uitschakelen van een brander een optimaal vlambeeld. Onder de branders zit een verlichtingselement wat het effect van eengloeiend asbed geeft. Op de brander liggen houtstammen die niet van echt te onderscheiden zijn.

De Smart Bell 75/55 is met zijn 35 cm diepte zeer geschikt voor bestaande ondiepesituaties, maar ook bij nieuwe situaties doordat de haard niet ver de woonkamer in komt. U kunt bij de Smart Bell serie ook kiezen voor een convectie ventilator. Deze verspreidt de warmte sneller door de ruimte.

De Smart Bell 75/55 heeft een vermogen van 3 tot 8 kw wat u met de standaard geleverde afstandsbediening kunt regelen. U kunt met de afstandsbediening een brander uitschakelen of het vuurbeeld in hoogte regelen. Mocht u dit met u smartphone of tablet willen doen kunt u kiezen voor de optie Wifi Module.

Kortom, de Bellfires Smart Bell is een zeer smart choice. Wilt u liever een kleinere Smart Bell klik dan HIER

Onderstaand kunt het filmpje bekijken van de Bellfire Smart Bell met Magnifire

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas62.3
Inbouw hoogte54,60
Inbouw diepte35,00
Inbouw breedte72,90
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Smart Bell 75/55