Bellfires Smart Bell 45/60

Bellfires Smart Bell 45/60

Bellfires Smart Bell 45/60

A
€ 3.379,00
SKU
Smart Bell 45-60
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Of u nu uw huidige openhaard aanpast of een nieuwe situatie wilt creeeren, met de Smart Bell haalt u de nieuwste generatie gashaard in huis.

De Bellfires Smart Bell 45/60 is een gashaard met een gesloten systeem met een glasbreedte van 32cm en een glashoogte van 38cm. De Smart Bell 45/60 is uitgerust met de Magnifire brander. Dit is het nieuwste type brander afkomstig van Bellfires. Deze brander is opgebouwd uit twee afzonderlijke branders waarvan u er een kunt uitschakelen mocht het te warm worden in huis. Door deze techniek behoud u zelfs bij het uitschakelen van een brander een optimaal vlambeeld. Onder de branders zit een verlichtingselement wat het effect van eengloeiend asbed geeft. De houtstammen die op de brander liggen zijn niet van echt te onderscheiden zijn.

De Smart Bell 45/60 is met zijn 35 cm diepte zeer geschikt voor bestaande ondiepesituaties, maar ook bij nieuwe situaties doordat de haard niet ver de woonkamer in komt. U kunt bij de Smart Bell serie ook kiezen voor een convectie ventilator. Deze zal de warmte sneller door de ruimte verspreiden

De Smart Bell 45/60 heeft een vermogen van2 tot 4kw wat u met de standaard geleverde afstandsbediening kunt regelen. U kunt met de afstandsbediening een brander uitschakelen of het vuurbeeld in hoogte regelen. Mocht u dit met u smartphone of tablet willen doen kunt u kiezen voor de optie wifi Module. De Smart Bell 45/60 is daarmee heel erg geschikt voor kleinere woonruimtes.

Kortom, de Bellfires Smart Bell is een zeer smart choice. Wilt u liever een brede Smart Bell klik dan HIER

Onderstaand kunt het filmpje bekijken van de Bellfires Smart Bell met Magnifire

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas32.3
Inbouw hoogte61,60
Inbouw diepte35,00
Inbouw breedte40,90
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Smart Bell 45/60