Bellfires Room Divider Medium Left-Right 3

Bellfires Room Divider Medium Left-Right 3

Bellfires Room Divider Medium Left-Right 3

A
€ 4.980,00
SKU
Room Divider Medium 3 Right Left
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De BellfiresRoomdivider MediumRight/Left 3is een prachtige 3 zijdige haard met een prachtig vlammenspel. Deze haard leent zich ervoor om te plaatsen op een klein muur. U laat de haard 39cm voorbij de muur uitsteken zodat u aan de achterzijde van de haard ook nog kunt geniet van het vlammenspel. Zo geniet u vanuit elke hoek van de kamer van het vuur. Geschikt voor L kamers en Z kamers.

De BellfireRoomdivider MediumRight/Left3wordt standaard geleverd met gepolijst glas, maar kan ook wordenbesteld met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas in zit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

In de haard kunt u kiezen uit twee branders. U kunt kiezen voor een Line fire of voor een Center fire. Beide branders worden in het filmpje onder aan de tekst aan u uitgelegd.

Het glas oppervlakte van de BellfiresRoomdivider MediumLeft/Right 3is38cmdiep, 78cm breed en 45cm hoog. DeRoomdivider MediumLeft/Right3wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting maar kan ook geleverd worden met een 150/100 aansluiting. Wilt u weten welkeaansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De BellfiresRoomdivider MediumLeft/Right3is voorzien van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidsysteem.

Ukunt bij de BellfiresRoomdivider MediumLeft/Right3kiezen voor3 verschillendekaders.Bijde Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weggebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard.

De achterwandwordt standaardin zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren inzwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in deachterwand door. Hierdoor lijkt het net of er meerdere vlammen in de haard achter elkaar zitten .

Bij elke Bellfires gashaardkunt u ook eenwifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt ude haard bedienenmet uw smartphone of tablet.Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een houtset, afstandsbediening en een bedieningsluik. U kunt ook kiezen voor grijs split of witte kiezels.

Mocht u liever eenbellfiresdoorkijkhaard klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte86,00
Inbouw diepte110,50
Inbouw breedte46,30
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Room Divider Medium Left-Right 3