Bellfires Room Divider Medium 3

Bellfires Room Divider Medium 3

Bellfires Room Divider Medium 3

A
€ 4.980,00
SKU
Room Divider Medium 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De BellfiresRoomdivider Medium 3is een prachtige 3 zijdige haard met een prachtig vlammenspel.

De BellfiresRoomdividerMedium3heeft aan drie zijden glas, en komt met het lange gedeelte uw kamer binnen. Op deze manierverdeelt u met 1 haard uw woongedeelte in twee ruimtes. Boven de haard kunt u de koof terug laten lopen zodat het niet een groot blok wordt.

De BellfireRoomdividerMedium3wordt standaard geleverd met gepolijst glas, maar kan wordenbesteld met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas inzit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Het glas oppervlakte van de BellfiresRoomdividerMedium 3is maar liefst78cmdiep, 38cm breed en 45cm hoog. DeRoomdividerMedium3wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting maar kan ook geleverd worden met een 150/100 aansluiting. Wilt u weten welkeaansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De BellfiresRoomdividerMedium3is voorzien van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidsysteem.

De Bellfires Roomdivider Medium kan worden besteld met een Line fire of een Center Fire. De verschillen tussen deze twee branders hebben wijuitgelicht in een filmpje. Dit Filmpje vind u onderan deze tekst.

Ukunt bij de BellfiresRoomdividerMedium3kiezen voor3 verschillendekaders. Bijde Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weggebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard.

De achterwandwordt standaardin zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren inzwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in deachterwand door. Hierdoor lijkt het net of er meerdere vlammen in de haard zitten achter elkaar.

Bij elke Bellfires gashaardkunt u ook eenwifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt ude haard bedienenmet uw smartphone of tablet.Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een houtset, afstandsbediening en een bedieningsluik. U kunt ook kiezen voor grijs split of witte kiezels.

Mocht u liever eenbellfiresdoorkijkhaard klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte86,00
Inbouw diepte110,50
Inbouw breedte46,30
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Room Divider Medium 3