Bellfires Horizon Bell XXL 3

Bellfires Horizon Bell XXL 3

Bellfires Horizon Bell XXL 3

B
€ 6.107,00
SKU
Horizon Bell XXL 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires Horizon BellXXL is de breedste inbouwhaard van de Horizon Bell lijn. De breedte van het glas is maar liefst 170cm.

De Bellfire Horizon bellXXL wordt standaard geleverd met gepolijst glas, maar kan tegen een meerprijs ook worden geleverd met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas inzit en verhoogt de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Het glas oppervlakte van de Bellfires Horizon Bell XXl is maar liefst170cm breed en 40cm hoog. De Horizon Bell XXL 200/130 aansluiting en deze materialen kunt u gelijk mee bestellen bij uw bestelling. Wilt u weten welke materialen u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De Bellfires Horizon BellXXL is voorzien van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidssysteem.


U kunt bij de Bellfires Horizon Bell XXl kiezen voor diverse kaders. U hebt de keuze uit een floating frame of hidden door met kaderlijst.HetFloating frame is een 8mm dik kader dat het beeld geeft dat de haard zweeft. Bij een floating frame zit het glas in het frame verwerkt en hebt u bij het verwijderen van het glas weinig kans op het beschadigen van het glas. Bij een Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weg gebouwd.

In de Bellfires Horizon Bell XXL kunt u in plaats van zwart stalen achterwanden ook kiezen voor keramisch glas aan de binnenzijde, Hiermee weerspiegelen de vlammen in de achter- en zijwanden door waardoor u het gevoel hebt dat er veel vlammen zijn.

Bij elke Bellfires gashaard kunt u ook een wifi module aanschaffen. Met deze optie kunt u eenvoudig met uw smartphone of tablet de haard regelen. Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een hout set, afstandsbediening en een bedieningsluik.

Mocht u liever een Bellfires gashaard hebben met een hoger glas klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas163.4
Inbouw hoogte81,10
Inbouw diepte44,20
Inbouw breedte174,20
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Horizon Bell XXL 3