Bellfires Horizon Bell XS 3

Bellfires Horizon Bell XS 3

Bellfires Horizon Bell XS 3

A
€ 4.387,00
SKU
Horizon Bell XS 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires Horizon BellXS is de kleinste inbouwhaard van de Horizon Bell lijn.

De Bellfires Horizon bellXS wordt standaard geleverd met gepolijst glas, maar kan tegen een meerprijs ook worden geleverd met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas inzit en verhoogt de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Het glas oppervlakte van de Bellfires Horizon Bell XS is maar liefst80cm breed en 42.5cm hoog. De Horizon Bell XS kan worden uitgevoerd met een 150/100 aansluiting of met een 200/130 aansluiting. Wilt u weten welke aansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De Bellfires Horizon Bell Small is voorzie van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidssysteem.


U kunt bij de Bellfires Horizon Bell XS kiezen voor diverse kaders. U hebt de keuze uit een floating frame of hidden door met kaderlijst.HetFloating frame is een 8mm dik kader dat het beeld geeft dat de haard zweeft. Bij een floating frame zit het glas in het frame verwerkt en hebt u bij het verwijderen van het glas weinig kans op het beschadigen van het glas. Bij een Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weg gebouwd.

De zij en achterwand zijn worden standaard in zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren in zwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in de wanden door. Hierdoor lijkt het net of er meerdere vlammen in de haard zitten achter elkaar.

Bij elke Bellfires gashaard kunt u ook een wifi module aanschaffen. Met deze optie kunt u eenvoudig met uw smartphone of tablet de haard regelen. Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een hout set, afstandsbediening en een bedieningsluik.

Mocht u liever een Bellfires gashaard hebben met een hoger glas klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas74
Inbouw hoogte73,60
Inbouw diepte43,20
Inbouw breedte84,80
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Horizon Bell XS 3