Bellfires Horizon Bell XL 3

Bellfires Horizon Bell XL 3

Bellfires Horizon Bell XL 3

A
€ 5.633,00
SKU
Horizon Bell XL 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires HorizonBell XL is een brede inbouw gashaard met een prachtig vlammenspel.

De Bellfire Horizon bellXL kan ook worden geleverd met een ontspiegeld glas tegen een meerprijs. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet en verhoogt de belevenis van het prachtige vlammenspel. Standaard wordt de haard geleverd met gepolijst glas.

Het glas oppervlakte van de Bellfires Horizon BellXL is maar liefst145cm breed en 42.5cm hoog. De Horizon Bell XL kan worden uitgevoerd met een 150/100 aansluiting of met een 200/130 aansluiting. Wilt u weten welke aansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De Bellfires Horizon Bell XL is voorzie van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidssysteem.

U hebt bij de Bellfires Horizon Bell Xl keuze uit diverse kaders. U hebt de keuze uit een floating frame of hidden door met kaderlijst.HetFloating frame is een 8mm dik kader dat het beeld geeft dat de haard zweeft. Bij een floating frame zit het glas in het frame verwerkt en hebt u bij het verwijderen van het glas weinig kans op het beschadigen van het glas. Bij een Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Door een frame komt de haard dieper weg te liggen in de ombouw.

U kunt de achter- en zijwanden uit laten voeren in zwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in de wanden door. Hierdoor hebt u meer diepte in het vlambeeld. Standaard worden er zwart gladde wanden geleverd in de haard.

Bij elke Bellfires gashaard kunt u ook een wifi module kopen. Met deze optie kunt u eenvoudig met uw smartphone of tablet de haard regelen. Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een hout set, afstandsbediening en een bedieningsluik.

Mocht u liever een Bellfires gashaard hebben dat een maat kleiner is klik dan HIERvoor de Tunnel haard

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas138.4
Inbouw hoogte73,60
Inbouw diepte43,20
Inbouw breedte149,20
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Horizon Bell XL 3