Bellfires Horizon Bell Small 3

Bellfires Horizon Bell Small 3

Bellfires Horizon Bell Small 3

A
€ 4.803,00
SKU
Horizon Bell Small 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires Horizon BellSmall is eenmooie inbouw gashaard met een prachtig vlammenspel.

De Bellfires Horizon bellSmall wordt standaard geleverd met gepolijst glas, maar kan tegen een meerprijs ook worden geleverd met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet en verhoogt de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Het glas oppervlakte van de Bellfires Horizon BellSmall is maar liefst100cm breed en 42.5cm hoog. De Horizon Bell kan worden uitgevoerd met een 150/100 aansluiting of met een 200/130 aansluiting. Wilt u weten welke aansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De Bellfires Horizon Bell Small is voorzie van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidssysteem.


U kunt bij de Bellfires Horizon Bell Small kiezen voor diverse kaders. U hebt de keuze uit een floating frame of hidden door met kaderlijst.HetFloating frame is een 8mm dik kader dat het beeld geeft dat de haard zweeft. Bij een floating frame zit het glas in het frame verwerkt en hebt u bij het verwijderen van het glas weinig kans op het beschadigen van het glas. Bij een Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Door een frame komt de haard dieper weg te liggen in de ombouw.

De zij en achterwand zijn standaard van zwart staal. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren in zwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in de wanden door. Hierdoor hebt u meer diepte in het vlambeeld.

Bij elke Bellfires gashaard kunt u ook een wifi module aanschaffen. Met deze optie kunt u eenvoudig met uw smartphone of tablet de haard regelen. Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een hout set, afstandsbediening en een bedieningsluik.

Mocht u liever een Bellfires gashaard hebben dat vrij in de ruimte kan worden geplaatst klik dan HIERvoor de Tunnel haard

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas93.4
Inbouw hoogte73,60
Inbouw diepte43,20
Inbouw breedte104,20
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Horizon Bell Small 3