Bellfires Derby Large Tunnel 3

Bellfires Derby Large Tunnel 3

Bellfires Derby Large Tunnel 3

B
€ 5.516,00
SKU
Derby Large Tunnel 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires Derby 3 Large Large is ook leverbaar met een Hidden Door. Met deze keuze is het net of u een echte open haard in huis hebt. Dit glas heeft een 4 cm lijst van gescreend glas. De Hidden Door is tevens leverbaar met een zowel 7cm of een 10cm frame lijst. U kunt bij de tunnel haard kiezen voor een frame type verschillend van elkaar aan elke zijde. Mogelijkheden genoeg. U kunt kieze voor een houtset, split of zwarte kiezels als bodembedekking

Bij de Bellfires Derby 3 Large Tunnel hebt u keuze uit een line-fire of een center-fire. Bij deze type branders kunt u een gedeelte van de brander uitschakelen waardoor de warmte afgifte afneemt en u tot 40% gas bespaart. Bij de Line-fire behoud u bij het uitschakelen van de achterste brander zicht op de breedte van het vuur. Bij de Center fire zal het vuur aan de zijkanten afnemen en krijgt u in het midden van de haard een prachtige hoge vlam.

Alle Bellfires haarden zijn ook verkrijgbaar met een ontspiegeld glas. Dit glas is zo helder dat het lijkt of dat er geen glas meer in uw haard bevind. Door het ontspiegeld glas hebt u ook geen schitteringen meer.

De binnenzijde van de Bellfires Derby 3 Large Tunnel kan worden uitgevoerd in mat zwart, lamellen of met spiegelende keramische wanden. Door de laatste optie krijgt u meer vlambeeld naar de zijkanten van de haard als u schuin in de haard kijkt.

Alle modellen van Bellfires kunt u met de optie Wifi module vanaf uw tablet of smartphone besturen.

Kiest u liver voor een roomdivider met3 zijden open kijkt u dan eens bij de Bellfires Roomdivider Large

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas74
Inbouw hoogte97,90
Inbouw diepte48,00
Inbouw breedte104,80
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Derby Large Tunnel 3