Bellfires Corner Bell York 3

Bellfires Corner Bell York 3

Bellfires Corner Bell York 3

B
€ 5.040,00
SKU
Corner Bell York 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires Corner BellYork 3 is ook leverbaar met een Hidden Door. Met deze keuze is het net of u een echte open haard in huis hebt. Dit glas heeft een 4 cmkader van gescreend glas. De Hidden Door is tevens leverbaar met een zowel 7cm of een 10cm frame lijst. Door een 10 cm lijst er omheen te zetten komt de haard iets dieper te liggen waardoor de gelijkenis met een open haard nog realistischer wordt.

Bij de BellfireCorner BellYork3 hebt u keuze uit een line-fire of een center-fire. Bij deze type branders kunt u een gedeelte van de brander uitschakelen waardoor de warmteuitstoot afneemt en uwel 40% gas bespaart.Tevens kunt u kiezen voor het prachtige Premium-fire. Bij de Premium-Fire komen de vlammen direct onder de schuin liggende houtblokken vandaan enhet heeftledverlichting onder de branders waardoor u een gloei effect krijgt.

Alle Bellfires haarden zijn ook verkrijgbaar met een ontspiegeld glas. Dit glas is zo helder dat het lijkt of er geen glas meer in uw haard bevind. Door het ontspiegeld glas heeft u ook geen schitteringen meer.

De binnenzijde van de BellfireCorner bell Yorkkan worden uitgevoerd in mat zwart, Lamellen of met een spiegelende keramische wanden. Door de laatste optie krijgt u meer diepte in het vlambeeld. De vlammen weerspiegelen in de wanden waardoor u meer vuurbelevenis krijgt.

Alle modellen van Bellfire kunt u met de optie Wifi module vanaf uw tablet of smartphone besturen.

Kortom, Wilt u een gashaard dat een onderdeel wordt van uw woonkamer mer de gezelligheid van een open haard en de sfeer die u veel gezellgheid brengt kies dan vooreen Bellfires gashaard.

Kiest u toch liever voor eenFronthaard van Bellfire klik dan HIER

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas81.1 + 31.6
Inbouw hoogte92,30
Inbouw diepte44,00
Inbouw breedte89,30
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Corner Bell York 3