Bellfires Corner Bell XXL 3

Bellfires Corner Bell XXL 3

Bellfires Corner Bell XXL 3

A
€ 6.344,00
SKU
Corner Bell XXL 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires Corner BellXXL 3is de breedste inbouwhaard van deCorner Bell lijn. Deze is maar liefst 170cm breed.

De BellfiresC orner Bell XXL 3heeft aan twee zijden glas waarbij u kunt kiezen aan welke kant u het zijglas wenst, hierdoor hebt u vanuit elke hoek van uw kamer zicht op het vuur.

De Bellfire Corner Bell XXL 3wordt standaard geleverd met gepolijst glas, maar kan tegen een meerprijs ook worden geleverd met een ontspiegeld glas. Op dit glas zit een coating dat de weerspiegeling tegenhoud. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas inzit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Het glas oppervlakte van de Bellfires Corner Bell XXLis maar liefst170cm breed en 40cm hoog. DeCorner Bell XXL 3wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting. Wilt u weten welke materialen u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De Bellfires Corner Bell XXL 3 voldoet aan de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidssysteem.

U kunt bij de Bellfires Corner Bell XXL 3kiezen voor diverse kaders. Bij de Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weg gebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard.

De achterwand wordt standaard in zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren in zwart keramisch glas. De vlammen weerspiegelen in de wanden en geven de ultieme belevenis aan het vlambeeld.

Bij elke Bellfires gashaard kunt u ook een wifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt u de haard bedienen met uw smartphone of tablet.Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een hout set, afstandsbediening en een bedieningsluik. U kunt ook kiezen voor split of kiezels.

Mocht u liever eenbellfires gashaard hebben met een hoger glas klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas169 + 31.6
Inbouw hoogte93,50
Inbouw diepte45,00
Inbouw breedte177,30
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Corner Bell XXL 3