Bellfires Corner Bell XL 3

Bellfires Corner Bell XL 3

Bellfires Corner Bell XL 3

A
€ 5.870,00
SKU
Corner Bell XL 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De BellfiresCorner BellXL 3is demooiste inbouwhaard van deCorner Belllijn. Deze is maar liefst 144cm breed.

De BellfiresCorner Bell XL 3heeft aantwee zijden glas waarbij u kunt kiezen aan welke kant u het zijglas wenst, hierdoor hebt u vanuit elke hoek van uw kamer zicht op het vuur.

De BellfireCornerBellXL 3wordt standaard geleverd met gepolijst glas, maar kan tegen een meerprijs ook worden geleverd met een ontspiegeld glas. Op dit glas zit een coating dat de weerspiegeling tegenhoud. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas inzit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Het glas oppervlakte van de BellfiresCorner Bell XLis maar liefst144cm breed en 39cm hoog. DeCorner Bell XL 3wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting. Wilt u weten welkematerialen u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De BellfiresCorner Bell XL 3voldoetaan de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidsysteem.


U kunt bij de BellfiresCorner Bell XL 3kiezen voor diverse kaders. Bijde Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weg gebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard.

De achterwandwordt standaardin zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren inzwart keramisch glas. De vlammen weerspiegelen in de wanden en geven de ultieme belevenis aan het vlambeeld.

Bij elke Bellfires gashaardkunt u ook eenwifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt ude haard bedienenmet uw smartphone of tablet.Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een hout set, afstandsbediening en een bedieningsluik. U kunt ook kiezen voor split of kiezels.

Mocht u liever eenBellfires gashaard hebben met een hoger glas klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas144 + 31.6
Inbouw hoogte93,50
Inbouw diepte45,00
Inbouw breedte152,30
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Corner Bell XL 3