Bellfires Corner Bell Small 3

Bellfires Corner Bell Small 3

Bellfires View Bell Derby 3

Bellfires View Bell Derby 3

Bellfires Corner Bell Medium 3

Bellfires Corner Bell Medium 3

Bellfires Corner Bell Small 3

B
€ 4.512,00
SKU
Corner Bell Small 3
AANBIEDING ONTVANGEN

De Bellfirescorner bell small3is dekleinste inbouwhaard van decornerBelllijn.

De BellfiresCorner Bell Small3heeft aantwee zijden glas, hierdoor hebt u vanuit elke hoek van uw kamer zicht op het vuur. U kunt voor het zijglas kiezen aan de linker zijde of de rechterzijde.

De BellfireCorner Bell Smallwordt standaard geleverd met gepolijst glas, maar kan tegen een meerprijs ook worden geleverd met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas inzit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Het glas oppervlakte van deBellfires Corner BellSmallis maar70cm breed en toch48cm hoog. DeBellfires Corner BellSmall3wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting of met een 150/100 aansluiting.Wilt u weten welkematerialen u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De BellfiresCorner Bell Small3is voorzien van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidsysteem.


U kunt bij de BellfiresCorner Bell Small3kiezen voor diverse kaders.Bijde Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weg gebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard.

De achterwandwordt standaardin zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren inzwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in deachterwand door. Hierdoor lijkt het net of er meerdere vlammen in de haard zitten achter elkaar.

Bij elke Bellfires gashaardkunt u ook eenwifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt ude haard bedienenmet uw smartphone of tablet.Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een hout set, afstandsbediening en een bedieningsluik. U kunt ook kiezen voor split of kiezels.

Mocht u liever eenbellfires gashaard hebben met een hoger glas klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas70 + 31.6
Inbouw hoogte86,30
Inbouw diepte44,00
Inbouw breedte78,30
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Corner Bell Small 3