Bellfires Corner Bell Medium 3

Bellfires Corner Bell Medium 3

Bellfires Corner Bell Medium 3

B
€ 5.040,00
SKU
Corner Bell Medium 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfirescorner bellMedium3is demooiste inbouwhaard van decornerBelllijn.

De BellfiresCorner BellMedium3heeft aantwee zijden glas, hierdoor hebt u vanuit elke hoek van uw kamer zicht op het vuur. U kuntkiezen uithet zijglas aan de linker zijde of de rechterzijde te hebben.

De BellfireCorner Bell Mediumwordt standaard geleverd met gepolijst glas, maar kan tegen een meerprijs ook worden geleverd met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas inzit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Het glas oppervlakte van deBellfires Corner BellMediumis maar96cm breed en40cm hoog. DeBellfires Corner BellMedium3wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting of met een 150/100 aansluiting.Wilt u weten welkeaansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De BellfiresCorner BellMedium3is voorzien van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidsysteem.


U kunt bij de BellfiresCorner BellMedium3kiezen voor diverse kaders.Bijde Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weg gebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard.

De achterwandwordt standaardin zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren inzwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in deachterwand door. Hierdoor lijkt het net of er meerdere vlammen in de haard zitten achter elkaar.

Bij elke Bellfires gashaardkunt u ook eenwifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt ude haard bedienenmet uw smartphone of tablet.Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een hout set, afstandsbediening en een bedieningsluik. U kunt ook kiezen voor split of kiezels.

Mocht u liever eenbellfires gashaard hebben met een hoger glas klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas96 + 31.6
Inbouw hoogte77,80
Inbouw diepte44,00
Inbouw breedte104,30
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Corner Bell Medium 3