Bellfires Corner Bell Derby 3

Bellfires Corner Bell Derby 3

Bellfires Corner Bell Derby 3

B
€ 5.040,00
SKU
Corner Bell Derby 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires Corner BellDerby 3 is ook tevens leverbaar met een Hidden Door. Met dezeoptie is het net of u een echte open haard in huis hebt. Dit glas heeft een 4 cmkader van gescreend glas. De Hidden Door is tevens leverbaar met een zowel 7cm of een 10cm frame lijst.

Bij de Bellfire Corner BellDerby 3 hebt u keuze uit een line-fire of een center-fire. Bij deze type branders kunt u een gedeelte van de brander uitschakelen waardoor de warmte afgifte afneemt en u tot 40% gas bespaart. Optioneel kunt u kiezen voor het prachtige Premium-fire. Bij de Premium-Fire komen de vlammen direct onder de schuin liggende houtblokken vandaan en hebt u ledverlichting onder de branders waardoor u een gloei effect krijgt.

Alle Bellfire haarden zijn ook verkrijgbaar met een ontspiegeld glas. Dit glas is zo helder dat het lijkt of dat er geen glas meer in uw haard bevind. Door het ontspiegeld glas hebt u ook geen schitteringen meer.

De binnenzijde van de Bellfire Corner Bell Derby 3 kan worde uitgevoerd in mat zwart, Lamellen of met een spiegelende keramische wanden. Door de laatste optie krijgt u meer diepte in het vlambeeld.

Alle modellen van Bellfire kunt u met de optie Wifi module vanaf uw tablet of smartphone besturen.

Kortom, Wilt u een gashaard dat een onderdeel wordt van uw woonkamer mer de gezelligheid van een open haard en de sfeer die u veel gezellgheid brengt kies dan vooreen Bell fire gashaard.

Kiest u tochliever voor een driezijdige haard van Bellfire klik dan HIER

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas81 + 31.6
Inbouw hoogte103,80
Inbouw diepte44,00
Inbouw breedte89,30
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Corner Bell Derby 3