Barbas Unilux-7 65

Barbas Unilux-7 65

Barbas Unilux-7 65

A
€ 2.677,00
SKU
Unilux-6 65
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Barbas Unilux-6 65 houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. De Barbas Unilux-6 65 is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 9 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

Barbas investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Barbas Unilux-6 65 zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Eé.n van de grote voordelen van de Barbas Unilux-6 65 is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Barbas Unilux-6 65 een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is.

Barbas
Barbas is een Nederlandse fabricant van houtgestookte haarden en kachels. Als sinds 1976 loopt Barbas voorop als het gaat om innovatie en design. In dit prachtige Nederlandse bedrijf worden traditionele waarden perfect gecombineerd met moderne technieken. Het assortiment bestaat zowel uit vrijstaande kachels als inzet- en inbouwhaarden. Elke kachel wordt op naam geproduceerd in de fabriek en dat kun je merken aan de kwaliteit. Desondanks zijn de producten van Barbas betaalbaar gebleven en daardoor is een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding ontstaan.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas50.7
Inbouw hoogte49,50
Inbouw diepte35,90
Inbouw breedte65,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Unilux-7 65