Barbas Unilux-7 40

Barbas Unilux-7 40

Barbas Unilux-7 40

A
€ 2.262,00
SKU
Unilux-6 40
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Barbas Unilux-6 40 zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. De Barbas Unilux-6 40 heeft naast zijn fraaie uitstraling een vermogen van ca. 6 kW, hierdoor is hij zeer geschikt voor kleine leefruimtes. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

Barbas investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Barbas Unilux-6 40 zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Barbas Unilux-6 40 de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Hij voelt zich overal thuis en kan zich snel aanpassen. Als je verhuist kan de Barbas Unilux-6 40 dus gewoon mee. Wel zo vertrouwd!

Barbas
Het Brabantse bedrijf Barbas levert al jaren een betrouwbaar en aantrekkelijk assortiment. Barbas denkt goed mee met de consument en ontwikkeld zijn producten al naar gelang de markt dit vraagt en de techniek dit aan kan. De persoonlijke benadering en de uitstekende service zijn sterke punten van Barbas en dankzij een gunstige prijs-kwaliteit verhouding zijn de haarden en kachels van Barbas veel verkochte producten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas26.2
Inbouw hoogte56,00
Inbouw diepte35,90
Inbouw breedte40,50
Diameter rookkanaal130
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Unilux-7 40