Barbas Unilux 270 Three Sided

Barbas Unilux 270 Three Sided

Barbas Unilux 270 Three Sided

A
€ 3.899,00
SKU
Unilux-6 270 Three Sided
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Barbas Unilux-6 270 Three Sided brengt je daarom in hogere sferen. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. Deze grote Houtkachel is vooral bedoeld voor de wat forsere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 12 kW! Een echte kachelkanjer dus. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

Barbas staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Barbas Unilux-6 270 Three Sided een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Omdat de Barbas Unilux-6 270 Three Sided de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Barbas Unilux-6 270 Three Sided dus gewoon mee.

Barbas
Het Brabantse bedrijf Barbas levert al jaren een betrouwbaar en aantrekkelijk assortiment. Barbas denkt goed mee met de consument en ontwikkeld zijn producten al naar gelang de markt dit vraagt en de techniek dit aan kan. De persoonlijke benadering en de uitstekende service zijn sterke punten van Barbas en dankzij een gunstige prijs-kwaliteit verhouding zijn de haarden en kachels van Barbas veel verkochte producten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas25.6 +57.5 + 25.6
Inbouw hoogte56,10
Inbouw diepte43,60
Inbouw breedte71,50
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Unilux 270 Three Sided