Barbas Unilux 265 Left/Right

Barbas Unilux 265 Left/Right

Barbas Unilux 265 Left/Right

A
€ 3.496,00
SKU
Unilux-6 265 Left/Right
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Barbas Unilux-6 265 Left/Right is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! Deze Houtkachel is met zijn vermogen van 9 kW vooral geschikt voor middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter.

Barbas staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Barbas Unilux-6 265 Left/Right een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Eé.n van de grote voordelen van de Barbas Unilux-6 265 Left/Right is het feit dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Barbas Unilux-6 265 Left/Right een Houtkachel die in elke situatie past.

Barbas
Het Brabantse bedrijf Barbas levert al jaren een betrouwbaar en aantrekkelijk assortiment. Barbas denkt goed mee met de consument en ontwikkeld zijn producten al naar gelang de markt dit vraagt en de techniek dit aan kan. De persoonlijke benadering en de uitstekende service zijn sterke punten van Barbas en dankzij een gunstige prijs-kwaliteit verhouding zijn de haarden en kachels van Barbas veel verkochte producten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas52 + 22.1
Inbouw hoogte49,10
Inbouw diepte39,90
Inbouw breedte65,90
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Unilux 265 Left/Right