Barbas Gas Fire Panorama 90-70

Barbas Gas Fire Panorama 90-70

Barbas Gas Fire Panorama 90-70

A
€ 6.097,00
SKU
Gas Fire Panorama 90-70
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Barbas Gas Fire Panorama 90-70 is een gashaard met een mooi design, dus geeft meteen veel sfeer in uw woning. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak dankzij een app of afstandsbediening. Het vlammenspel is tegenwoordig ook niet meer van echt te onderscheiden en de warmte is heerlijk. De Barbas Gas Fire Panorama 90-70 is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 9 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

Barbas investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Barbas Gas Fire Panorama 90-70 zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. De Barbas Gas Fire Panorama 90-70 heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aanvoer van zuurstof en afvoer van rookgassen in hetzelfde concenctrische rookkanaal geregeld. Met de afstandsbediening van de Barbas Gas Fire Panorama 90-70 wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creëren. Comfort is belangrijk, vooral als je het druk hebt en moe thuis komt. Dan kan het grote genieten beginnen met een druk op de knop.

Barbas www.barbasbellfires.com
Barbas is een Nederlandse fabricant van houtgestookte haarden en kachels. Als sinds 1976 loopt Barbas voorop als het gaat om innovatie en design. In dit prachtige Nederlandse bedrijf worden traditionele waarden perfect gecombineerd met moderne technieken. Het assortiment bestaat zowel uit vrijstaande kachels als inzet- en inbouwhaarden. Elke kachel wordt op naam geproduceerd in de fabriek en dat kun je merken aan de kwaliteit. Desondanks zijn de producten van Barbas betaalbaar gebleven en daardoor is een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding ontstaan.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte121,90
Inbouw diepte47,10
Inbouw breedte101,00
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Gas Fire Panorama 90-70