Barbas Gas Fire Panorama 90-55

Barbas Gas Fire Panorama 90-55

Barbas Gas Fire Panorama 90-55

A
€ 5.635,00
SKU
Gas Fire Panorama 90-55
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Barbas Gas Fire Panorama 90-55 is een zeer fraaie verschijning in uw interieur. Daarnaast is een gashaard veel makkelijker in gebruik dan een houtkachel, u kunt van de sfeer genieten in een handomdraai. Deze Gashaard is met zijn vermogen van plusminus 9 kW bij uitstek geschikt voor middelgrote livings van 100 tot 220 kubieke meter. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

De Barbas Gas Fire Panorama 90-55 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Barbas staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! De Barbas Gas Fire Panorama 90-55 heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aan- en afvoer van de zuurstof en rookgassen in hetzelfde concentrische rookkanaal geregeld. Een modern en veilig systeem. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Barbas Gas Fire Panorama 90-55 helemaal waar. Met de afstandsbediening verwarmt hij uw woonruimte met een druk op de knop.

Barbas www.barbasbellfires.com
Het Brabantse bedrijf Barbas levert al jaren een betrouwbaar en aantrekkelijk assortiment. Barbas denkt goed mee met de consument en ontwikkeld zijn producten al naar gelang de markt dit vraagt en de techniek dit aan kan. De persoonlijke benadering en de uitstekende service zijn sterke punten van Barbas en dankzij een gunstige prijs-kwaliteit verhouding zijn de haarden en kachels van Barbas veel verkochte producten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte107,90
Inbouw diepte47,10
Inbouw breedte101,00
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Gas Fire Panorama 90-55