Barbas Gas Fire Panorama 90-55

Barbas Gas Fire Panorama 90-55

Barbas Gas Fire Panorama 90-55

A
€ 5.635,00
SKU
Gas Fire Panorama 90-55
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Barbas Gas Fire Panorama 90-55 is een zeer fraaie verschijning in uw interieur. Daarnaast zorgt een gashaard voor veel gemak ten opzichte van een houtkachel, u hoeft namelijk niet met hout in de weer. Deze Gashaard is met zijn vermogen van plusminus 9 kW bij uitstek geschikt voor middelgrote livings van 100 tot 220 kubieke meter. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

De Barbas Gas Fire Panorama 90-55 is een waanzinnige Gashaard! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. De Barbas Gas Fire Panorama 90-55 heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Omdat de Barbas Gas Fire Panorama 90-55 met een gesloten systeem werkt zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie. Doordat de Barbas Gas Fire Panorama 90-55 de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kun je de haard terwijl je lekker ligt te relaxen in- en uitschakelen en regelen.

Barbas www.barbasbellfires.com
Het Brabantse bedrijf Barbas levert al jaren een betrouwbaar en aantrekkelijk assortiment. Barbas denkt goed mee met de consument en ontwikkeld zijn producten al naar gelang de markt dit vraagt en de techniek dit aan kan. De persoonlijke benadering en de uitstekende service zijn sterke punten van Barbas en dankzij een gunstige prijs-kwaliteit verhouding zijn de haarden en kachels van Barbas veel verkochte producten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte107,90
Inbouw diepte47,10
Inbouw breedte101,00
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Gas Fire Panorama 90-55