Barbas Gas Fire Panorama 70-55

Barbas Gas Fire Panorama 70-55

Barbas Gas Fire Panorama 70-55

A
€ 5.175,00
SKU
Gas Fire Panorama 70-55
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Barbas Gas Fire Panorama 70-55 combineert aangename warmte met de toegevoegde waarde van een sfeerelement in je intereieur. Een gashaard is super voor mensen die veel werken, je hoeft er bijna niets voor te doen. Een druk op de knop en je hebt sfeer en warmte in huis. De Barbas Gas Fire Panorama 70-55 heeft een vermogen van 9 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies hierover!

Barbas staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Barbas Gas Fire Panorama 70-55 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. De Barbas Gas Fire Panorama 70-55 is niet zo geschikt om voor een schouw of dicht bij een muur te plaatsen, hij heeft namelijk geen optie voor een achteraansluiting. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aan- en afvoer van de zuurstof en rookgassen in hetzelfde concentrische rookkanaal geregeld. Een modern en veilig systeem. Met de afstandsbediening van de Barbas Gas Fire Panorama 70-55 wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creëren. Comfort is belangrijk, vooral als je het druk hebt en moe thuis komt. Dan kan het grote genieten beginnen met een druk op de knop.

Barbas www.barbasbellfires.com
Barbas is een Nederlandse fabricant van houtgestookte haarden en kachels. Als sinds 1976 loopt Barbas voorop als het gaat om innovatie en design. In dit prachtige Nederlandse bedrijf worden traditionele waarden perfect gecombineerd met moderne technieken. Het assortiment bestaat zowel uit vrijstaande kachels als inzet- en inbouwhaarden. Elke kachel wordt op naam geproduceerd in de fabriek en dat kun je merken aan de kwaliteit. Desondanks zijn de producten van Barbas betaalbaar gebleven en daardoor is een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding ontstaan.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte108,40
Inbouw diepte47,10
Inbouw breedte83,00
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Gas Fire Panorama 70-55