Barbas Gas Fire Panorama 70-55

Barbas Gas Fire Panorama 70-55

Barbas Gas Fire Panorama 70-55

A
€ 5.175,00
SKU
Gas Fire Panorama 70-55
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Barbas Gas Fire Panorama 70-55 weet je direct te imponeren met zijn uiterlijk maar is meer dan alleen een mooi plaatje. Het gezellige vlammenspel geeft heerlijke stralingswarmte op de belangrijkste plek in je huis. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak dankzij een app of afstandsbediening. Het vlammenspel is tegenwoordig ook niet meer van echt te onderscheiden en de warmte is heerlijk. De Barbas Gas Fire Panorama 70-55 is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 9 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

Barbas staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Barbas Gas Fire Panorama 70-55 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. De Barbas Gas Fire Panorama 70-55 is niet zo geschikt om voor een schouw of dicht bij een muur te plaatsen, hij heeft namelijk geen optie voor een achteraansluiting. Omdat de Barbas Gas Fire Panorama 70-55 met een gesloten systeem werkt zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie. Met de afstandsbediening wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creëren. Met een druk op de knop kunt u de Barbas Gas Fire Panorama 70-55 in- of uitschakelen.

Barbas www.barbasbellfires.com
Het Brabantse bedrijf Barbas levert al jaren een betrouwbaar en aantrekkelijk assortiment. Barbas denkt goed mee met de consument en ontwikkeld zijn producten al naar gelang de markt dit vraagt en de techniek dit aan kan. De persoonlijke benadering en de uitstekende service zijn sterke punten van Barbas en dankzij een gunstige prijs-kwaliteit verhouding zijn de haarden en kachels van Barbas veel verkochte producten.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte108,40
Inbouw diepte47,10
Inbouw breedte83,00
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Gas Fire Panorama 70-55