Barbas Gas Fire Panorama 110-70

Barbas Gas Fire Panorama 110-70

Barbas Gas Fire Panorama 110-70

A
€ 6.787,00
SKU
Gas Fire Panorama 110-70
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Barbas Gas Fire Panorama 110-70 gashaard is niet alleen mooi om te zien, maar is ook heerlijk om je letterlijk en figuurlijk bij op te warmen na een kille, donkere dag. Een gashaard is super voor mensen die veel werken, je hoeft er bijna niets voor te doen. Een druk op de knop en je hebt sfeer en warmte in huis. Het vermogen van ongeveer 9 kW maakt deze Gashaard zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Barbas investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Barbas Gas Fire Panorama 110-70 zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Barbas Gas Fire Panorama 110-70 een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Deze gashaard functioneert met een gesloten systeem waardoor zuurstofaanvoer en rookgasafvoer door hetzelfde kanaal gaat. Dit wordt ook wel een concentrisch rookkanaal genoemd. Laat je voor aankoop altijd goed informeren over de juiste materialen. Met de afstandsbediening wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creëren. Met een druk op de knop kunt u de Barbas Gas Fire Panorama 110-70 in- of uitschakelen.

Barbas www.barbasbellfires.com
Barbas is een Nederlandse fabricant van houtgestookte haarden en kachels. Als sinds 1976 loopt Barbas voorop als het gaat om innovatie en design. In dit prachtige Nederlandse bedrijf worden traditionele waarden perfect gecombineerd met moderne technieken. Het assortiment bestaat zowel uit vrijstaande kachels als inzet- en inbouwhaarden. Elke kachel wordt op naam geproduceerd in de fabriek en dat kun je merken aan de kwaliteit. Desondanks zijn de producten van Barbas betaalbaar gebleven en daardoor is een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding ontstaan.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte121,90
Inbouw diepte47,10
Inbouw breedte119,00
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Gas Fire Panorama 110-70