Barbas Gas Fire Front 90-75

Barbas Gas Fire Front 90-75

Barbas Gas Fire Front 90-75

€ 6.097,00
SKU
Gas Fire Front 90-75
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Barbas Gas Fire Front 90-75 gashaard is niet alleen mooi om te zien, maar is ook heerlijk om je letterlijk en figuurlijk bij op te warmen na een kille, donkere dag. Daarbij is een gashaard is veel makkelijker in gebruik dan een houtkachel, het grote genieten kan direct beginnen zonder eerst met hout te hoeven sjouwen.

De Barbas Gas Fire Front 90-75 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Barbas staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Barbas Gas Fire Front 90-75 is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Omdat de Barbas Gas Fire Front 90-75 met een gesloten systeem werkt zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Barbas Gas Fire Front 90-75 zeker waar. Met de afstandsbediening kan je de haard eenvoudig en gemakkelijk bedienen, wel zo prettig!

Barbas www.barbasbellfires.com
Barbas is een Nederlandse fabricant van houtgestookte haarden en kachels. Als sinds 1976 loopt Barbas voorop als het gaat om innovatie en design. In dit prachtige Nederlandse bedrijf worden traditionele waarden perfect gecombineerd met moderne technieken. Het assortiment bestaat zowel uit vrijstaande kachels als inzet- en inbouwhaarden. Elke kachel wordt op naam geproduceerd in de fabriek en dat kun je merken aan de kwaliteit. Desondanks zijn de producten van Barbas betaalbaar gebleven en daardoor is een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding ontstaan.

Meer informatie
KleurAntraciet
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas85.6
Inbouw hoogte113,80
Inbouw diepte54,80
Inbouw breedte108,00
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Gas Fire Front 90-75