Barbas Gas Fire Front 90-60

Barbas Gas Fire Front 90-60

Barbas Gas Fire Front 110-60

Barbas Gas Fire Front 110-60

Barbas Gas Fire Front 90-60

€ 5.498,00
SKU
Gas Fire Front 90-60
AANBIEDING ONTVANGEN

Een gashaard zoals de Barbas Gas Fire Front 90-60 weet je direct te imponeren met zijn uiterlijk maar is meer dan alleen een mooi plaatje. Het gezellige vlammenspel geeft heerlijke stralingswarmte op de belangrijkste plek in je huis. Het bedieningsgemak van een gashaard is niet te vergelijken met een houtkachel, u hoeft niet met hout in de weer en de afstandsbediening ligt altijd paraat.

De Barbas Gas Fire Front 90-60 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Barbas staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Voor mensen die de Barbas Gas Fire Front 90-60 voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Gashaard beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aan- en afvoer van de zuurstof en rookgassen in hetzelfde concentrische rookkanaal geregeld. Een modern en veilig systeem. Met de afstandsbediening wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creëren. Met een druk op de knop kunt u de Barbas Gas Fire Front 90-60 in- of uitschakelen.

Barbas www.barbasbellfires.com
Het Brabantse bedrijf Barbas levert al jaren een betrouwbaar en aantrekkelijk assortiment. Barbas denkt goed mee met de consument en ontwikkeld zijn producten al naar gelang de markt dit vraagt en de techniek dit aan kan. De persoonlijke benadering en de uitstekende service zijn sterke punten van Barbas en dankzij een gunstige prijs-kwaliteit verhouding zijn de haarden en kachels van Barbas veel verkochte producten.

Meer informatie
KleurAntraciet
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas85.6
Inbouw hoogte99,80
Inbouw diepte54,80
Inbouw breedte108,00
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Gas Fire Front 90-60