Barbas Gas Fire Front 90-60

Barbas Gas Fire Front 90-60

Barbas Gas Fire Front 90-60

€ 5.635,00
SKU
Gas Fire Front 90-60
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Barbas Gas Fire Front 90-60 weet je direct te imponeren met zijn uiterlijk maar is meer dan alleen een mooi plaatje. Het gezellige vlammenspel geeft heerlijke stralingswarmte op de belangrijkste plek in je huis. Daarnaast is een gashaard zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten.

De Barbas Gas Fire Front 90-60 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Barbas staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Barbas Gas Fire Front 90-60 is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor plaatsing. Het allermooiste van de Barbas Gas Fire Front 90-60 is toch wel dat je er bijna geen moeite voor hoeft te doen. De Barbas Gas Fire Front 90-60 luistert uitstekend en geeft geen weerwoord. De afstandsbediening werkt altijd als de batterijen maar vol zijn!

Barbas www.barbasbellfires.com
Barbas is een Nederlandse fabricant van houtgestookte haarden en kachels. Als sinds 1976 loopt Barbas voorop als het gaat om innovatie en design. In dit prachtige Nederlandse bedrijf worden traditionele waarden perfect gecombineerd met moderne technieken. Het assortiment bestaat zowel uit vrijstaande kachels als inzet- en inbouwhaarden. Elke kachel wordt op naam geproduceerd in de fabriek en dat kun je merken aan de kwaliteit. Desondanks zijn de producten van Barbas betaalbaar gebleven en daardoor is een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding ontstaan.

Meer informatie
KleurAntraciet
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas85.6
Inbouw hoogte99,80
Inbouw diepte54,80
Inbouw breedte108,00
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Gas Fire Front 90-60