Barbas Gas Fire Front 70-75

Barbas Gas Fire Front 70-75

Barbas Gas Fire Front 70-75

€ 5.635,00
SKU
Gas Fire Front 70-75
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Barbas Gas Fire Front 70-75 is een gashaard met een mooi design, dus geeft meteen veel sfeer in uw woning. Het bedieningsgemak van een gashaard is niet te vergelijken met een houtkachel, u hoeft niet met hout in de weer en de afstandsbediening ligt altijd paraat.

De Barbas Gas Fire Front 70-75 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Barbas staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! De Barbas Gas Fire Front 70-75 heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Omdat de Barbas Gas Fire Front 70-75 met een gesloten systeem werkt zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie. Met de afstandsbediening van de Barbas Gas Fire Front 70-75 wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creëren. Comfort is belangrijk, vooral als je het druk hebt en moe thuis komt. Dan kan het grote genieten beginnen met een druk op de knop.

Barbas www.barbasbellfires.com
Het Brabantse bedrijf Barbas levert al jaren een betrouwbaar en aantrekkelijk assortiment. Barbas denkt goed mee met de consument en ontwikkeld zijn producten al naar gelang de markt dit vraagt en de techniek dit aan kan. De persoonlijke benadering en de uitstekende service zijn sterke punten van Barbas en dankzij een gunstige prijs-kwaliteit verhouding zijn de haarden en kachels van Barbas veel verkochte producten.

Meer informatie
KleurAntraciet
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas67.6
Inbouw hoogte113,80
Inbouw diepte54,80
Inbouw breedte90,00
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Gas Fire Front 70-75