Barbas Gas Fire Front 70-60

Barbas Gas Fire Front 70-60

Barbas Gas Fire Front 70-60

€ 5.175,00
SKU
Gas Fire Front 70-60
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Barbas Gas Fire Front 70-60 brengt met zijn mooie uiterlijk meteen sfeer in uw woning. Daarnaast is een gashaard zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten.

De Barbas Gas Fire Front 70-60 is een waanzinnige Gashaard! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Voor mensen die de Barbas Gas Fire Front 70-60 voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Gashaard beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker. Omdat de Barbas Gas Fire Front 70-60 met een gesloten systeem werkt zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie. Met de afstandsbediening wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creëren. Met een druk op de knop kunt u de Barbas Gas Fire Front 70-60 in- of uitschakelen.

Barbas www.barbasbellfires.com
Barbas is een Nederlandse fabricant van houtgestookte haarden en kachels. Als sinds 1976 loopt Barbas voorop als het gaat om innovatie en design. In dit prachtige Nederlandse bedrijf worden traditionele waarden perfect gecombineerd met moderne technieken. Het assortiment bestaat zowel uit vrijstaande kachels als inzet- en inbouwhaarden. Elke kachel wordt op naam geproduceerd in de fabriek en dat kun je merken aan de kwaliteit. Desondanks zijn de producten van Barbas betaalbaar gebleven en daardoor is een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding ontstaan.

Meer informatie
KleurAntraciet
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas67.6
Inbouw hoogte99,80
Inbouw diepte54,80
Inbouw breedte90,00
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Gas Fire Front 70-60