Barbas Gas Fire Front 110-60

Barbas Gas Fire Front 110-60

Barbas Gas Fire Front 110-60

€ 6.285,00
SKU
Gas Fire Front 110-60
AANBIEDING ONTVANGEN

De Barbas Gas Fire Front 110-60 gashaard is niet alleen mooi om te zien, maar is ook heerlijk om je letterlijk en figuurlijk bij op te warmen na een kille, donkere dag. Daarnaast is een gashaard veel makkelijker in gebruik dan een houtkachel, u kunt van de sfeer genieten in een handomdraai.

Barbas heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Barbas Gas Fire Front 110-60 is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de Barbas Gas Fire Front 110-60 een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze minder flexibel en slechts in enkele gevallen geschikt om voor een schouw te plaatsen. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. De afstandsbediening maakt de Barbas Gas Fire Front 110-60 wel tot een heel handige warmtebron in het huis. U kunt hem zelfs vanaf de bank inschakelen.

Barbas www.barbasbellfires.com
Het Brabantse bedrijf Barbas levert al jaren een betrouwbaar en aantrekkelijk assortiment. Barbas denkt goed mee met de consument en ontwikkeld zijn producten al naar gelang de markt dit vraagt en de techniek dit aan kan. De persoonlijke benadering en de uitstekende service zijn sterke punten van Barbas en dankzij een gunstige prijs-kwaliteit verhouding zijn de haarden en kachels van Barbas veel verkochte producten.

Meer informatie
KleurAntraciet
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas103.6
Inbouw hoogte99,80
Inbouw diepte54,80
Inbouw breedte126,00
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Gas Fire Front 110-60