Barbas Evolux 100-45 opruimingsmodel

Barbas Evolux 100-45 opruimingsmodel

Barbas Evolux 100-45 opruimingsmodel

Normale prijs € 7.044,00 Speciale prijs € 4.990,00
SKU
Evolux 100-45-1
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Barbas Evolux 100-45 in de aanbieding

Deze prachtige houtgestookte inbouwhaard is een echte krachtpatser en nu als superdeal verkrijgbaar. Deze inbouwhaard is wegens een gewijzigde bestelling DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! Het gaat om een uitvoering met 4-zijdig kader met Firescreen. De meerprijs van 688 euro is al in de aanbiedingsprijs verwerkt. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit voorraadexemplaar zo lang de voorraad strekt dus OP=OP!

De Barbas Evolux 100-45 houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal te verwarmen. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal verwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. De Barbas Evolux 100-45 kan met zijn vermogen van 19.6 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3.

Barbas staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Barbas Evolux 100-45 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. De Barbas Evolux 100-45 heeft een bovenaansluiting.

Barbas www.barbasbellfires.com
Het Brabantse bedrijf Barbas levert al jaren een betrouwbaar en aantrekkelijk assortiment. Barbas denkt goed mee met de consument en ontwikkeld zijn producten al naar gelang de markt dit vraagt en de techniek dit aan kan. De persoonlijke benadering en de uitstekende service zijn sterke punten van Barbas en dankzij een gunstige prijs-kwaliteit verhouding zijn de haarden en kachels van Barbas veel verkochte producten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas Evolux 100-45 opruimingsmodel