Barbas BOX Panorama 55

Barbas BOX Panorama 55

Barbas BOX Panorama 55

A
€ 4.025,00
SKU
BOX Panorama 55
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Barbas box 55 Panorama is als Box leverbaar om te plaatsen op een plateau maar kan ook geleverd worden met een houtmodule. In deze houtmodule kunt u uw hout voorraad leggen zodat u altijd een blok hout bij de hand heeft. De Barbas Box 55 Panorma kan ook als wall versie gebruikt worden. Hiervoor besteld u een muurbeugel mee.De Barbas box is gemaakt van de beste materialen en dat vind u terug in de 8 mm dikke stalen wanden. Zeer strak van design en een zeer groot glas maakt dat deze grote haard tot zijn recht komt in een grote woonruimte.

De Barbas Box 55 Panorama kunt u ook in een nieuwbouw woningplaatsen met een wtw. De Barbas Box beschikt over een externe luchttoevoer waardoor de kachel zijn vebrandingslucht uit de kruipruimte of via de gevel neemt. Zo verliest u geen zuurstof en warmte uit uw woning. De diameter van het rookkanaal is 150 en u kunt een dikwandige buis en rozet van Barbas met een lengte tot 195 cm mee bestellen. De afvoer kan bij de Barbas Box 55 Panorama zowel aan de boven als aan de achterzijde geplaatst worden.

Het glas van de Barbas Box 55 Panorama is 400 mm breed en 388 mm hoog. Het binnenwerk van de Barbas Box 55 Panorama is gemaakt van beton Keramiek wat de warmte lang kan vasthouden en de verbranding optimaliseert. Zo kunt u altijd genieten van een helder glas waar achter de vlammen prachtig rond dansen. Het beton keramiek en de unieke secundaire luchtstroom zorgen ervoor dat de Barbas Box 55 Panorama een hoog rendement behaalt en een zeer lage fijnstof uitstoot heeft. Hiermee voldoet Barbas ruim aan de gestelde Duitse normen.

Zoekt u een kleinere haard met minder vermogen dan is de Barbas Box 40een echte aanrader.

Bekijkt u onderstaande film om te zien waar u nieuwe Barbas houtkachel gemaakt wordt.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte64,90
Breedte53,90
Diepte41,00
Breedte glas22.1 + 40 + 22.1
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas BOX Panorama 55