Barbas BOX 75

Barbas BOX 75

Barbas BOX 75

A
€ 3.572,00
SKU
BOX 75
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Deze prachtige houtkachel doet denken aan een open haard. Bij de mooie vlammen en het geluid van een knapperend haard vuur kunt u genieten van een goed boek of lekker wegdromen. Of u de haard neemt om te verwarmen of om een beetje bij te verwarmen, de Barbas box is zo goed regelbaar dat de haard vrijwel in elke situatie kan geplaatst worden.

Het glas van de Barbas Box 75 is 617 mm breed en 314 mm hoog. Het binnenwerk van de Barbas Box 75 houtkachel is gemaakt van beton Keramiek wat de warmte lang kan vasthouden en de verbranding optimaliseert. Zo kunt u altijd genieten van een helder glas waar achter de vlammen prachtig rond dansen. Het beton keramiek en de uniek secundaire luchtstroom zorgen ervoor dat de Barbas Box 72 een rendement van 75% behaalt en een zeer lage fijnstof uitstoot heeft. Hiermee voldoet Barbas ruim aan de gestelde Duitse normen.

Bij de Barbas Box kunt een buis met een diameter van 150 mm meebestellen. De lengte is maximaal 195 cm en is makkelijk op maat te maken. Door dat de buis uit 1 lengte is krijgt u een nog strakker geheel.

Liever een Barbas Box met een vierkante ruit klik dan hier voor de Barbas Box65

Bekijkt u onderstaande film om te zien waar u nieuwe Barbas houtkachel gemaakt wordt.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte49,30
Breedte75,70
Diepte40,00
Breedte glas61.7
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas BOX 75