Barbas BOX 40

Barbas BOX 40

Barbas BOX 40

A
€ 2.722,00
SKU
BOX 40
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Barbas Box 40 kunt u ook in een nieuwbouw woningplaatsen met een wtw systeem. De Barbas Box 40 beschikt over een externe luchttoevoer waardoor de kachel zijn verbrandingslucht uit de kruipruimte of via de gevel neemt. Zo verliest u geen zuurstof en warmte uit uw woning. De diameter van het rookkanaal is 130 en u kunt een dikwandige buis en rozet van Barbas met een lengte tot 195 cm mee bestellen. De afvoer kan bij de Barbas Box 40 zowel aan de boven als aan de achterzijde geplaatst worden.

De Barbas box 40 is als Box leverbaar om te plaatsen op een plateau maar kan ook geleverd worden met een houtmodule. In deze houtmodule kunt u uw hout voorraad leggen zodat u altijd een blok hout bij de hand heeft. De Barbas box is gemaakt van de beste materialen en dat vind u terug in de 8 mm dikke stalen wanden. Zeer strak van design en een zeer groot glas maakt dat deze grote haard tot zijn recht komt in een grote woonruimte.

Het glas van de Barbas Box 40 is 262 mm breed en 379 mm hoog. Het binnenwerk van de Barbas Box 40 is gemaakt van beton keramiek wat de warmte lang kan vasthouden en de verbranding optimaliseert. Zo kunt u altijd genieten van een helder glas waar achter de vlammen prachtig rond dansen. Het beton keramiek en de unieke secundaire luchtstroom zorgen ervoor dat de Barbas Box 40 een rendement behaalt van maar liefst 76% en een zeer lage fijnstof uitstoot heeft. Hiermee voldoet Barbas ruim aan de gestelde normen die gelden in de landen die hoge eisen stellen aan een houtkachel.

Zoekt u een kleine haard met weinig vermogen dan is de Barbas Box 40 een echte aanrader.

Liever een Barbas Box met een hoger vermogen klik dan hier voor de Barbas Box 65

Bekijkt u onderstaande film om te zien waar u nieuwe Barbas houtkachel gemaakt wordt.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte55,80
Breedte40,20
Diepte40,00
Breedte glas26.2
Diameter rookkanaal130
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbas BOX 40