Austroflamm Woody

Austroflamm Woody

Austroflamm 63x40x42K

Austroflamm 63x40x42K

Austroflamm Kylie Xtra

Austroflamm Kylie Xtra

Austroflamm Woody

A+
€ 3.542,00
SKU
Woody
AANBIEDING ONTVANGEN

Zie je jezelf al gezellig bij de Austroflamm Woody houtkachel zitten? Verlang je ook naar de warmte en sfeer die je zo hard nodig hebt tijdens de donkere dagen? Koop dan snel deze prachtige houtkachel en het genieten kan beginnen. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! Deze Houtkachel is met zijn vermogen van 8 kW vooral geschikt voor middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter.

De Austroflamm Woody is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Eé.n van de grote voordelen van de Austroflamm Woody is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Austroflamm Woody een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. Door de geringe diepte van 39.9 cm kan de Austroflamm Woody overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van!

Austroflamm www.austroflamm.com
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo&rsquo.n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte102,70
Breedte53,80
Diepte39,90
Diameter rookkanaal130
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Woody