Austroflamm Vuur Drie 80

Austroflamm Vuur Drie 80

Austroflamm Vuur Drie 80

A+
€ 8.618,00
SKU
Vuur Drie 80
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Austroflamm Vuur Drie 80 brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. De Austroflamm Vuur Drie 80 kan met zijn vermogen van 18 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3.

Austroflamm heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Austroflamm Vuur Drie 80 is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Austroflamm Vuur Drie 80 is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten.

Austroflamm www.austroflamm.com
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo’n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas0
Inbouw hoogte146,70
Inbouw diepte59,20
Inbouw breedte83,50
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Vuur Drie 80