Austroflamm Vuur Drie 60

Austroflamm Vuur Drie 60

Austroflamm Vuur Drie 60

A+
€ 7.829,00
SKU
Vuur Drie 60
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Zie je jezelf al gezellig bij de Austroflamm Vuur Drie 60 houtkachel zitten? Verlang je ook naar de warmte en sfeer die je zo hard nodig hebt tijdens de donkere dagen? Koop dan snel deze prachtige houtkachel en het genieten kan beginnen. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. De Austroflamm Vuur Drie 60 heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 16 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

Austroflamm heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Austroflamm Vuur Drie 60 is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een minpunt van de Austroflamm Vuur Drie 60 zou kunnen zijn dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting.

Austroflamm www.austroflamm.com
De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas0
Inbouw hoogte134,70
Inbouw diepte55,70
Inbouw breedte63,50
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Vuur Drie 60