Austroflamm Vuur Drie 60

Austroflamm Vuur Drie 60

Austroflamm Vuur Drie 60

A+
€ 7.601,00
SKU
Vuur Drie 60
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Austroflamm Vuur Drie 60 zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 16 kW. Dit maakt deze Austroflamm Vuur Drie 60 vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

Austroflamm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Austroflamm Vuur Drie 60 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Austroflamm Vuur Drie 60 is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten.

Austroflamm www.austroflamm.com
De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas0
Inbouw hoogte134,70
Inbouw diepte55,70
Inbouw breedte63,50
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Vuur Drie 60