Austroflamm Tower Xtra

Austroflamm Tower Xtra

Austroflamm Tower Xtra

A+
€ 4.749,00
SKU
Austroflamm Tower Xtra
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Austroflamm Tower Xtra zorgt niet alleen voor aangename warmte maar maakt je huis ook een stuk gezelliger en sfeervoller en zeg nou zelf dat wil toch iedereen? Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! De Austroflamm Tower Xtra heeft een vermogen van ongeveer 6 kW, hiermee is hij ten zeerste geschikt voor kleinere woonruimtes van beneden 100 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De Austroflamm Tower Xtra is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de Austroflamm Tower Xtra de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Austroflamm Tower Xtra dus gewoon mee. De Austroflamm Tower Xtra is 131.7 x 43 x 46.9 groot. We adviseren je graag als je vragen hierover hebt. Ook als je een maattekening nodig hebt, sturen we die graag toe. Door de diepte van 46.9 cm kan de Austroflamm Tower Xtra overal wel een plek vinden.

Austroflamm
De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
DraaibaarOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte131,70
Breedte43,00
Diepte46,90
Diameter rookkanaal130
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Tower Xtra