Austroflamm Scotty Duo

Austroflamm Scotty Duo

Austroflamm Scotty Duo

A+
€ 10.152,00
SKU
Scotty Duo
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Austroflamm Scotty Duo is een pelletkachel die niet alleen bekend staat om zijn uiterlijk, maar ook om zijn duurzaamheid. Daarnaast geeft een pelletkachel veel comfort, hij regelt de toevoer van pellets namelijk helemaal zelf aan de hand van een programma of instelling. De Austroflamm Scotty Duo kan met zijn vermogen van 9.4 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3.

Austroflamm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Austroflamm Scotty Duo een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Wat een zeer groot pluspunt van de Austroflamm Scotty Duo is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Austroflamm Scotty Duo uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen.

Austroflamm www.austroflamm.com
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo’n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte114,70
Breedte89,00
Diepte52,00
Diameter rookkanaal130
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Scotty Duo