Austroflamm Ruby

Austroflamm Ruby

Austroflamm Ruby

A+
€ 8.464,00
SKU
Ruby
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een pelletkachel zoals de Austroflamm Ruby is een gezellige warmtebron die ook meteen voor een lagere energierekening kan zorgen. Dat wil toch iedereen? Daarbij zijn pelletkachels zeer gemakkelijk in gebruik, je hoeft niet eens thuis te zijn want een pelletkachel is vooraf en soms zelfs op afstand te programmeren. Het vermogen van ongeveer 8.6 kW maakt deze Pelletkachel zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Austroflamm investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Austroflamm Ruby zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Wat een zeer groot pluspunt van de Austroflamm Ruby is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Austroflamm Ruby uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen. De diepte van deze Pelletkachel (49.5 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Austroflamm
De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalKeramiek
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte112,00
Breedte69,00
Diepte49,60
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Ruby