Austroflamm Polly 2.0

Austroflamm Polly 2.0

Austroflamm Polly 2.0

A+
€ 7.254,00
SKU
Austroflamm Polly 2.0
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Austroflamm Polly 2.0 is een pelletkachel die niet alleen bekend staat om zijn uiterlijk, maar ook om zijn duurzaamheid. Daarnaast zijn pelletkachels zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten. De Austroflamm Polly 2.0 heeft een vermogen van 7.7 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

Austroflamm investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Austroflamm Polly 2.0 zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. De Austroflamm Polly 2.0 heeft een achteraansluiting maar geen optie voor een bovenaansluiting, dit maakt hem vooral goed om onder de schoorsteen of voor een schouw te plaatsen. Altijd handig om te weten en rekening mee te houden. Met de diepte van 49.8 cm is hij flexibel en geschikt voor bijna elke situatie. Overal op voorbereid en altijd dienstbaar, echt wat je van een sfeervolle warmtebron kan verwachten. De afstandsbediening maakt de Austroflamm Polly 2.0 wel tot een heel handige warmtebron in je woning. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de haard naar je wens in te stellen. Gemak dient de mens.

Austroflamm
De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Meer informatie
KleurBruin
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalKeramiek
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte112,00
Breedte52,60
Diepte49,80
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Polly 2.0