Austroflamm Percy

Austroflamm Percy

Austroflamm Percy

A+
€ 7.212,00
SKU
Percy
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Bij de Austroflamm Percy pelletkachel is de nadruk gelegd op de techniek en duurzaamheid, het rendement is daarom ook zeer hoog. Een sfeervolle investering die zichzelf terug kan verdienen! Tijd om de energierekening te verlagen. Daarnaast biedt een pelletkachel ook zeer veel gemak, de pellets hoeven maar eens in de zoveel tijd aangevuld worden. Met uitzondering van regelmatig onderhoud is de pelletkachel volledig autonoom. Het vermogen van 8.6 kW maakt deze Pelletkachel zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

De Austroflamm Percy is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Austroflamm staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Omdat de Austroflamm Percy een achteraansluiting heeft is deze haard heel geschikt om voor een schouw te plaatsen als je die al in je woning hebt staan. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Austroflamm Percy zeker waar. Met de afstandsbediening kan je de haard eenvoudig en gemakkelijk bedienen, wel zo prettig!

Austroflamm
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo&rsquo.n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte112,00
Breedte52,60
Diepte51,70
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Percy