Austroflamm Pallas Oven

Austroflamm Pallas Oven

Austroflamm Pallas Oven

A
€ 5.009,00
SKU
Pallas Oven
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Austroflamm Pallas Oven zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 13 kW. Dit maakt deze Austroflamm Pallas Oven bij uitstek favoriet voor de wat grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Austroflamm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Austroflamm Pallas Oven een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Omdat de Austroflamm Pallas Oven de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Austroflamm Pallas Oven dus gewoon mee. De diepte van deze Houtkachel (45 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Austroflamm
De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte115,00
Breedte73,20
Diepte45,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Pallas Oven