Austroflamm Mo duo

Austroflamm Mo duo

Austroflamm Mo duo

A+
€ 9.741,00
SKU
Mo Duo
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Met het vermogen van circa 9.4 kW kan deze Hybride kachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Austroflamm Mo duo is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Austroflamm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Austroflamm Mo duo een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Een minpunt van de Austroflamm Mo duo zou kunnen zijn dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting.

Austroflamm
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo&rsquo.n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Mo duo