Austroflamm Koko Xtra

Austroflamm Koko Xtra

Austroflamm Koko Xtra

A+
€ 5.179,00
SKU
Koko Xtra
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Austroflamm Koko Xtra houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. De Austroflamm Koko Xtra heeft een vermogen van 8 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies hierover!

Austroflamm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Austroflamm Koko Xtra een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Austroflamm Koko Xtra een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Austroflamm Koko Xtra gewoon mee! Omdat de diepte dus maar 44.7 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Austroflamm
De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
DraaibaarOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte119,60
Breedte54,60
Diepte44,70
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Koko Xtra