Austroflamm Ella

Austroflamm Ella

Austroflamm Ella

A+
€ 8.137,00
SKU
Ella
AANBIEDING ONTVANGEN

Bij de Austroflamm Ella pelletkachel is de nadruk gelegd op de techniek en duurzaamheid, het rendement is daarom ook zeer hoog. Een sfeervolle investering die zichzelf terug kan verdienen! Tijd om de energierekening te verlagen. Daarnaast biedt een pelletkachel ook zeer veel gemak, het pelletreservoir hoeft maar eens in de zoveel tijd aangevuld te worden, voor de rest is hij autonoom. De Austroflamm Ella heeft een vermogen van ca. 8 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

Austroflamm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Austroflamm Ella een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. De Austroflamm Ella heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem geschikt voor iedere situatie.

Austroflamm www.austroflamm.com
De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalKeramiek
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte120,20
Breedte54,00
Diepte54,00
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Ella