Austroflamm Clou Xtra

Austroflamm Clou Xtra

Austroflamm Clou Xtra

A+
€ 6.092,00
SKU
Clou Xtra
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Austroflamm Clou Xtra is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. De Austroflamm Clou Xtra kan met zijn vermogen van 11 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3.

Austroflamm heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Austroflamm Clou Xtra is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Austroflamm Clou Xtra heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem geschikt voor iedere situatie. Omdat de diepte dus maar 45 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Austroflamm
De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte129,60
Breedte64,90
Diepte45,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Clou Xtra