Austroflamm Clou duo

Austroflamm Clou duo

Austroflamm Clou duo

A+
€ 9.002,00
SKU
Clou duo
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Austroflamm Clou duo heeft een vermogen van circa 7 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De Austroflamm Clou duo is een waanzinnige Hybride kachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Voor mensen die de Austroflamm Clou duo voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Hybride kachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker. De diepte van deze Hybride kachel (47 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

Austroflamm
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo’n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Clou duo