Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

A+

Austroflamm Clou Compact Pellet

€ 5.348

Snelle en GRATIS levering vanaf € 500,-

Bel ons als u vragen heeft over dit product

Beste service

Laagste prijsgarantie

TipHet aanschaffen van een haard is niet zomaar iets, er dient rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld het vermogen, maar ook het rookkanaal. Elke situatie is natuurlijk anders.

Ons team staat klaar om hierin u te adviseren! Neem contact op door een aanbieding aan te vragen of te bellen.

06-14768561

Omschrijving Austroflamm Clou Compact Pellet

Bij de Austroflamm Clou Compact Pellet pelletkachel is de nadruk gelegd op de techniek en duurzaamheid, het rendement is daarom ook zeer hoog. Een sfeervolle investering die zichzelf terug kan verdienen! Tijd om de energierekening te verlagen. Daarnaast zijn pelletkachels zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten. Omdat deze Pelletkachel wat kleiner van formaat is heeft hij een vermogen van 6 kW, hiermee is hij vooral geschikt voor de wat kleinere woningen.

Austroflamm heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Austroflamm Clou Compact Pellet is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Pelletkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Austroflamm Clou Compact Pellet is dat hij geen optie heeft voor een bovenaansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Omdat de diepte dus maar 4.64 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Austroflamm www.austroflamm.com
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo’n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

Extra informatie

Austroflamm Clou Compact Pellet algemeen

Vuurzicht Enkelzijdig
Kleur Antraciet
Systeem Open/gesloten
Brandstof Pellets
Liftdeur Draaideur
Energieklasse A+
Materiaal Staal

Austroflamm Clou Compact Pellet vermogen

Minimaal vermogen (kW) 2
Maximaal vermogen (kW) 6

Austroflamm Clou Compact Pellet afmetingen

Hoogte (cm)  103
Breedte (cm)  52
Diepte (cm)  5

Austroflamm Clou Compact Pellet afvoer/aansluitingen

Achteraansluiting Ja

Vraag & Antwoord

Hallo, waarom krijg je op beide Clou pelletkachels geen subsidie van de RVO

Gevraagd door: Jean Haagen   2019-03-08 14:24:35

Ondanks dat sommige pelletkachels misschien wel aan de criteria van de subsidie voldoen hebben deze soms nog geen regeling hiervoor. Dit komt omdat de leveranciers hun producten zelf aan moeten dragen en vervolgens gekeurd moeten worden. Austroflamm is hier wel mee bezig dus het kan zijn dat in de toekomst hier wel subsidie op komt. Voor het meest recente overzicht kunt u kijken op https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie-isde/apparaten-isde/pelletkachels, deze lijst wordt maandelijks bijgewerkt.

Vraag stellen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Austroflamm Clou Compact Pellet

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering