Austroflamm Clou Compact Pellet

Austroflamm Clou Compact Pellet

Austroflamm Clou Compact Pellet

A+
€ 6.492,00
SKU
Clou Compact Pellet
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Bij de Austroflamm Clou Compact Pellet pelletkachel is de nadruk gelegd op de techniek en duurzaamheid, het rendement is daarom ook zeer hoog. Een sfeervolle investering die zichzelf terug kan verdienen! Tijd om de energierekening te verlagen. Daarnaast zijn pelletkachels zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten. Omdat deze Pelletkachel wat kleiner van formaat is heeft hij een vermogen van 6 kW, hiermee is hij vooral geschikt voor de wat kleinere woningen.

Austroflamm heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Austroflamm Clou Compact Pellet is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Pelletkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Austroflamm Clou Compact Pellet is dat hij geen optie heeft voor een bovenaansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Omdat de diepte dus maar 4.64 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Austroflamm
De haarden van Austroflamm staan vooral bekend om het aantrekkelijke design, gecombineerd met een hoogwaardige functionaliteit. Austroflamm is gevestigd in Oostenrijk en streeft als gerenommeerde fabrikant continue naar innovatie en verbetering van het rendement van de geleverde kachels. Een voorbeeld van zo&rsquo.n innovatie is het Heat Memory System (HMS) waarmee warmte opgeslagen en daarna langzaam weer afgegeven kan worden.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofPellets
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte103,30
Breedte52,00
Diepte46,40
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Clou Compact Pellet