Austroflamm Bono Xtra

Austroflamm Bono Xtra

Austroflamm Bono Xtra

A
€ 4.834,00
SKU
Bono Xtra
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Austroflamm Bono Xtra brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van ca. 7 kW bij voorkeur geschikt voor gemiddelde leefruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

Austroflamm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Austroflamm Bono Xtra een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Wat een zeer groot pluspunt van de Austroflamm Bono Xtra is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Austroflamm Bono Xtra uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. De diepte van deze Houtkachel (43.6 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

Austroflamm
De kachels en haarden van de Oostenrijkse fabrikant Austroflamm staan bekend om het uitgekiende design en de keurige afwerking. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de prestaties van de haarden liegen er niet om. Het continue streven naar een hoog rendement komt tot uiting in de producten en dankzij een goed kwaliteitsbeleid zijn de kachels van Austroflamm niet alleen mooi om te zien maar ook indrukwekkend op technisch gebied.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalSpeksteen
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte115,00
Breedte46,00
Diepte43,60
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Austroflamm Bono Xtra